"GDE SI, STARI DRUŽE"!? Novak Đoković trenira sa čovekom koji mu je naneo najteže poraze u karijeri (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2022. u 14:03

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković već uveliko trenira u Monte Karlu i sprema se za povratak na teren, odnosno takmičenja na šljaci u Evropi, gde bi Srbin trebalo da bude glavni favorit za trofeje.

ГДЕ СИ, СТАРИ ДРУЖЕ!? Новак Ђоковић тренира са човеком који му је нанео најтеже поразе у каријери (ВИДЕО)

Novak Đoković Foto EPA

A ljubitelji tenisa su zatečeni i oduševljeni sparing partnerom najboljeg igrača sveta, reč je o Stanislasu Vavrinki.

Naime, posle godinu dana pauze, iskusni Švajcarac je ponovo na terenu, pošto je dobio specijalnu pozivnicu za takmičenje u Monte Karlu.

Podsećanja radi, Vavrinka je trostruki grend slem šampion, a jedini veliki turnir koji nije uspeo da osvoji je Vimbldon.

Ono što je zanimljivo je da je upravo on pravio najviše problema Novaku na grend slem turnirima, a takođe je uspeo da pobedi najboljeg tenisera sveta u poslednja dva okršaja - oba puta na Ju-Es openu.

Znao je Vavrinka da sruši Noleta i u Australiji i na Rolan Garosu i slobodno možemo reći da mu je pravio najviše problema i dobijao ga u najvažnijim mečevima, iako je skor u pobedama debelo na strani Đokovića - 19:6.

Međutim, Švajcarac je uvek bio nezgodan rival, a sada i idealan sparing partner, pa Srbin želi nikada spremniji da dočeka turnire na šljaci. 

Sparing dvojice starih drugara je izazvao veliki broj komentara i lajkova na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: SASTANAK VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Ovako je izgledao susret predsednika Srbije i najboljeg tenisera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)