"ĐOKOVIĆ JE KLOVN, OSTAJE BEZ SPONZORA": Dokle ide mržnja Zapada prema Novaku

Novosti online

08. 03. 2022. u 08:37

KADA nema koga, vi napadnite Novaka Đokovića. Srbin je postao omiljena meta američkih, australijskih, britanskih i švajcarskih medija.

ЂОКОВИЋ ЈЕ КЛОВН, ОСТАЈЕ БЕЗ СПОНЗОРА: Докле иде мржња Запада према Новаку

Tanjug/AP

Oni iz domovine Rodžera Federera donose priču da se "Lakost" sprema da ostavi Đokovića. Navodno, traži se novi produkt, koji bi bio zaštitno lice ove kompanije.

- Partnerstvo sa Đokovićem nije donelo ništa dobro u skorije vreme. Bivši svetski broj 1 je ređao negativne naslove zbog odbijanja da se vakciniše i imigracionog statusa u Australiji. Za sada bi Maus Freres verovatno volela da se osloni na neko novo lice u reklamama. Firma je već objavila da će sedmostruka grend slem šampionka Venus Vilijams biti nova ambasadorka. Naveli su da je ona jedna od najinspirativnijih žena u sportu i uvek se borila za jednakost - na portalu "Lucerner Cajtung" novinar Benjamin Vajman iznosi svoju analizu situacije. 

Švajcarac piše, praktično da je Nole bivši u svakom pogledu, ali to je ništa naspram onoga što govore Amerikanci, kojima smeta što je Đoković prijavljen za žreb Indijan Velsa, a sigurno je da neće tamo učestvovati.

Tako je jedan od najpoznatijih teniskih novinara Riki Dajmon žestoko "udario" na Srbina.

- Kao da Novaku Đokoviću treba još lošeg PR-a, to što se nije povukao sa Indijan Velsa pre žreba nije svakako za pohvalu. Dokle će se šou ovog klovna nastaviti? - napisao je Dajmon na svom Tviteru i time doveo do burnih reakcija navijača srpskog tenisera.

Definitivno, Amerima je Novak kriv i kad nije i kada ga nema. Naime, Srbin boravi u Beogradu i neće ići u Indijan Vels, a zamena za njega je Žoao Soza. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024