"PREĐENA JE GRANICA": Aleksander Zverev ne može da dođe sebi zbog onoga što mu se desilo

Novosti online

06. 03. 2022. u 22:42

NEMAČKA je pobedila Brazil sa 3:1 u Dejvis kupu, a na udaru navijača rivala našao se treći teniser sveta Aleksandar Zverev.

ПРЕЂЕНА ЈЕ ГРАНИЦА: Александер Зверев не може да дође себи због онога што му се десило

FOTO: AP/Tanjug

Osvajač Olimpijskih igara je savladao Tijaga Monteira sa 6:1, 7:5, ali tvrdi da su ga sa tribina sve vreme psovali i vređali porodicu.

"Pređena je granica"

- Svako može da mi kaže šta hoće, mogu da me vole ili mrze i razumem da im se ne dopadam. Igram Dejvis kup u Brazilu, ali kada to dođe da vam pominju porodicu i one koje volite, to prelazi prag poštovanja i danas je ta granica pređena, gotovo u svakom gemu koji smo odigrali - rekao je Zverev.

Nije se dobro osećao zbog svega što je doživeo u ovoj Južnoameričkoj zemlji.

- Na mom meču i meču dublova, bili su nepristojni sve vreme dok sam servirao. Ljudi dolaze da gledaju tenis, navijaju za Brazil i to poštujem. Uživam da igram u glasnoj i živopisnoj atmosferi, ali neki su prešli liniju. Nisam iznerviran pojedincima, dobio sam čestitke od svih iz tima Brazila u svlačionici. Igrao sam veoma dobro, Tijago je u dobroj formi. Nije bilo lako igrati sa njim pred domaćim navijačima. Bio sam malo nervozan, ali mi je forhend radio u važnim momentima, i dobro sam servirao i reternirao. Generalno, zadovoljan sam kako sam odigrao - zaključio je momak iz Hamburga.

Nemačka se ovim trijumfom plasirala na završni turnir Dejvis kupa.

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna