ZAR I TI, ENDI? Mari jednu stvar ne može da oprosti Đokoviću

Novosti online

22. 02. 2022. u 10:09

BRITANSKI teniser Endi Mari se plasirao u drugo kolo ATP Dubaija, pošto je savladao kvalifikanta Krisotofera O'Konela rezultatom 6:7, 6:3, 7:5.

ЗАР И ТИ, ЕНДИ? Мари једну ствар не може да опрости Ђоковићу

foto: AP

A posle meča Britanac je pričao o čemu drugo do o Novaku Đokoviću. Nekadašnji grend slem šampion se dotakao odluke Srbina da se ne vakciniše, kao i nastavka sezone.

- Ne slažem se sa Novakovom odlukom. Mislim da bi bilo puno lakše za njega da se vakcinisao. Ali takođe nije mi se svidelo da ga vidim u situaciji u kojoj je bio. Znam ga od kada smo bili deca i mislim da je za tenis bolje da igra na svim većim turnirima - rekao je Mari.

Podsećanja radi, Đoković je furiozno počeo nastup u Dubaiju pošto je savladao Italijana Lorenca Musetija sa 6:3, 6:3, uz sjajnu podršku navijača.

- Bilo je neizvesno kako će me dočekati publika. Ovo je bolje od najboljeg. Da sam izašao na teren u Australiji, verovatno ne bi bilo ovako. Hvala im od srca - pričao je Novak.

Naredni rival biće mu bolji iz duela Hačanov - De Minor. Turnir u Dubaiju, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 2.794.840 dolara.

BONUS VIDEO: Kad se Srbi skupe da oslobode Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna