NOVAK Đoković nije mogao da brani titulu na Australijan openu, tačnije to mu je zabranjeno. Njemu je ukinuta viza, pa će se za trofej u Melburnu boriti Danil Medvedev i Rafael Nadal.

Srpska tvrdoglavost

29.01.2022. 23:26

Ko je Đokoviću zabranio da brani titulu? Australijanci? -Ne, zabranio je sam sebi svojim ponašanjem i tipično našem tvrdoglavstvu i inatu. Pošto njemu i po priči Noletove majke njegova žena uglavnom "soli pamet" možda ga je ona odvrćala od vakcinacije. Ili onaj njihov (njen?) guru Pepe? Pa i mi u Srbiji sve do Australije nismo znali da li je vakcinisan ili nije, stalno je izbegavao odgovor - nismo znali ni da je imao koronu a bio sa klincima umesto u karantinu. Na kraju, stotine miliona ljudi je vakcinisano širom globusa a kontraindikacije se mere u milipromilima! Ako ovako nastavi nema ni Pariza, ni Londona, postao je strašilo za organizatore -ako se ne vakciniše. Ako ga Nadal prestigne što je verovatno, onda od osvajanja još dva velika turnira za Noleta koga bez vakcine ne žele organizatori, nema ništa. I to je OK, zasitio se tenisa, zaradio je ogromne pare (bruto 260 miliona SAD $)-ako mu kao Borisu Bekeru taj novac ne spiska žena, imaće i za unuke!

Slobodanka

29.01.2022. 23:34

Pričati ovako kako ovaj priča, neću mu ni ime pomenuti, znači da čovek pojma nema o kome priča! Čemu se raduje?! Pomoći koju je australijska država pružila Nadalu da osvoji prvi 21?! Uz sve one pogodnosti i gledanje kroz prste koji mu se serviraju! Da sam na mestu Nadala stideo bih se načina na koji sam stigao do prvog mesta i titule GOAT!

zoran

30.01.2022. 00:58

Kod nas u Srbiji se za ovo što se događa od proterivanja najbojeg tenisera sveta kaže prosto i jasno: "Sram ih bilo", ali ne znaju oni šta je to!

samo ja

30.01.2022. 01:06

Da kad se igra mec koji bi ga mogao odvesti u besmrtnost tenisa on luta tamo po Crnoj Gori po nekim Budvama Nesto tu nije u redu Ne mozes da ides protiv svakoga pa makar sto put nosio ime Djokovic