AUSTRALIJSKI mediji jedva su dočekali odluku tročlano sudskog veća da se Novaku Đokoviću odbije žalba i da se najbolji teniser sveta i najuspešniji učesnik australijan opena svih vremena protera iz zemlje.

Mirza

16.01.2022. 19:24

Atmosfera u Melburnu je mnogo gora od one na OI 1936. u Berlinu, kada je gimnasticar one Jugoslavije LEON STUKELJ osvoio srebro. Zna se tadasnje uredjenje Nemacke. Da li je sve ovo posledica pandemije ili dotrajalost postojeceg drzavnog sistema. Bilo kako bilo, ovo je sramota za ceo svet. Pozoves na turnir sportiste sveta, dozvolis im ulazak u drzavu, pa prema pojedincima provodis torturu kao da su najveci kriminalci. Nije li mozda pokajanje ove generacije australijanaca u svezi sa svojim pra pra dedovima?

milance

16.01.2022. 19:32

Kad opet izbije pozar ili kakva druga posast Nole neka ih pomogne ko ore / sto bi reko Cica Draza Da nije ovih Nemaca Engkezi bi bili najgori narod na svetu

Maruska

16.01.2022. 20:17

Sreća pa je on otputovao dok jos moze i idu avioni. Svako je tamo gde treba da bude. Onima koji su ostali bilo bi bolje da smanje dozivljaj i prate alarme za cunami zbog eksplozije podvodnog vulkana Tonga u Juznom Pacifiku. Digao se stub pepela koji moze da u Australiji i Novom Zelandu zagadi vazduh, smanji vidljivost i poremeti letove aviona i signal mobilnih telefona pa nece moći da lete, tvituju slavljenicke poruke i igraju tenis punih pluca posto im je prošla "opasnost" od Novaka.

Luka

17.01.2022. 01:57

Problemi današnjeg sveta i civilnog društva,jesu ne samo politički moćnici -vlastodržci,nego jednako tako i mediji bez profesionalne etike i morala,.

Stockholm

17.01.2022. 03:53

Mislim da do sada niko nije pogodio u centar.Ovde su na prvom mestu prste umesali sponzori one dvojice jer je ovaj turnir bio sigurica da Nole obori rekord?‍♀️A i inetes AO da Novak ne osvoji sva 4 Grand slema u godini tako da i dalje onaj njihov bude jedini kome je to uspelo.Zbog toga svega i zabrana od 3 god.?‍♀️?‍♀️

Bane

17.01.2022. 07:55

Englezi su bili u pravu. Australija je bogom dana zemlja da bude zatvor. Ona to i jeste. Njihov aktuelni premijer ima baš prikladno ime za upravnika zatvora. Uživajte sa njim u Vašem lepom zatvorenom GS.

Zoran

17.01.2022. 07:55

Zato njhovim sportistima ne dozvoliti ulazak u Srbiju,samo da vidimo sta ce reci EU.I svetska sportska organizacija.Dali ce reagovati.I sto vise ih na svaki nacin ugnjetavati,sve one koji nemaju Srpsko poreklo

ZoranSM

17.01.2022. 08:56

"Gospodo" Australijski novinari, u Beogradu uskoro počinje svetsko prvenstvo za atletičare u dvorani. Da li treba vaše atletičare zatvorimo i onda proterao zbog korone??? I vaša košarkaška reprezentacija dolazi u Beograd na kvalifikacioni turnir. Šta mislite, koje sve razloge možemo da smislimo u maltretiranju vaših sportista? Da li uopšte imate moral i mozak???