GRČKI teniser Stefanos Cicipas ogorčeno je govorio o Novaku Đokoviću.

Ogledalce

13.01.2022. 11:12

Kako sebe vidi u ogledalu... Novak nije prekršio ni jedno pravilo za ulazak. Samo je napravio izbor vakcinisati se ili ući sa medicinskim izuzećem...

jova

13.01.2022. 11:14

Cicipasu i treba da se osećate tako i ti i sve tvoje kolege koji verujete fašisoidnoj ideji o vakcinaciji i preopasnom koronavirusu. Umesto da ste kao pravi sportisti i gladijatori stali na stranu Đokovića koji će ući u istoriju kao heroj, vi ste kao neke strine odmah požurili da se vakcinišete iz interesa i ne razmišljajući da li su to prave i dobre vaksine. Nole u odnosu na sve vas razmišlja.

hristina

13.01.2022. 11:38

Jednom μαλακας, uvek μαλακας! U zavisnosti odakle "duva", tamo I on! ... Njegove corona-party's po Dubaiu I ostalom belom svetu, u vreme zakljucavanja, zaboravlja? Pa ga Grci "potkacise", ni dan-danas vecina ne moze da ga "svari"! ... Ko o cemu, .ur.a o postenju! ... Nevakcinisan je bio I on, otvoreni antivakser, pa se pod pritiskom vakcinisao Dzonsonovom vakcinom, jer je jedna doza, da bi mogao da igra na AO. O takvom karakteru je rec! ... Podrska Novaku!!!

Ferguson

13.01.2022. 12:11

Новак је само оголио твоју и будалаштину твијих колега. Не смете да писнете јер сте робови својих спонзора и причате што вам се каже. Сам си пристао да будеш мајмун због каријере, и то је у реду, али немој Новака кривити за то и тражити да се солидарише са тобом који плус и не говориш истину да он нешто крши.

Pravila i karakteri

13.01.2022. 13:04

"Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država." Kaže Cicipas i ostade živ! Pa ta ista država koju on pominje je napravila pravilo o medicinskom izuzeću i uslove za to pravilo je Novak u potpunosti ispunio, a Cicipas je napao Novaka samo zato što je Novak pokazao da su svi oni koji su popustili pod pritiskom iodlučili da se vakcinišu zbog nastupa na AO najobičniji beskičmenjaci bez karaktera...Nole je za njih moralna i intelektualna gromada....Zato ga i napadaju...

Vatro Marx

13.01.2022. 15:56

Budimo realni da Nolé se pravi najpametniji Nije realno kako se on ponasa, bit ce icbacen iz Australije a to i zasluzuje. U ostalom sto mu je bilo potrebno da se ovako ponasa neozbilnno. Nole je jako bisitar ne razumem njegovo ponasanje.