U OVAKVOJ SOBI SMEŠTEN JE NOVAK: Prozori se ne otvaraju, ispod njih obezbeđenje, pratnja gde god kreneš (FOTO)

Novosti online

08. 01. 2022. u 08:11

NAJBOLjI teniser sveta nalazi se u zatočeništvu migrantskog hotela u Melburnu. Tamo je smešten nakon što mu viza nije prihvaćena.

У ОВАКВОЈ СОБИ СМЕШТЕН ЈЕ НОВАК: Прозори се не отварају, испод њих обезбеђење, пратња где год кренеш (ФОТО)

Tanjug/AP

Đoković u njoj čeka odluku suda u Viktoriji na žalbu koju je podneo nakon što mu je viza odbijena. U prilično lošim uslovima proveo je praznike, a kako je rekla Dajana, njegova majka, u užasnim uslovima nije mogao ni da spava.

Fotografije iz hotela objavila je Renata Voračova, teniserka koja je juče smeštena u isti hotel zbog kovid protokola, iako je prvobitno ušla u zemlju, čak i odigrala jedan meč.

Uzimajući u obzir da su sve hotelske sobe iste lako je zaključiti da su ovo uslovi koje ima i Novak Đoković.

FOTO: Printskrin/Instagram stori/Renata Voračova

Podsetimo, i Đorđe Đoković, poput majke Dajane govorio je o lošim uslovima, bubama u sobi i lošoj hrani.

Juče se na pojavila informacija da je zahtev sveštenika da poseti Novaka odbijen, a isto tako nešto kasnije i da je Đokovićev zahtev da mu hranu priprema njegov kuvar takođe odbijen.

Uz fotografije, Voračova je i opisala kako izgleda hotel, odnosno "bolji hostel" kako ga je ona nazvala:

- Čak i ne znam da je ovo "hotel". Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku. Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim, rekla je ona, a prenosi "Blic sport".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba