AMBASADORU Australije u Srbiji Danijelu Emeriju danas je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije iskazan usmeni protest zbog nedoličnog tretmana kojem je u Melburnu izložen najbolji teniser sveta i državljanin Srbije Novak Đoković.

Komentari (7)

Velibor

07.01.2022. 03:37

Ta australija je bila pusta i prazna kada smo mi Srbi bili veliki ,ponosni,hrabri. Tako i ostaje.Ako se Veliki Nikola Tesla probudi iskljucice im za kaznu struju jer su premali za Velikog Novaka.Srecan Bozic Veliki Novace Tebi i Porodici. Ovim su te iako im to nije cilj ucinili jos vecim.Stope da ti ljube ako im dozvolis.

Nećak Ivanka

07.01.2022. 09:13

Sram vas bilo ostavio je Audtraliji milione za spasavanje kada je Australija gorela a šta sad oni rade,nevrovstno da du tako nevaspitani,osim toga zna se fa je Novak ostavio poreza i poreza toj zemlji,sramota sa njihove strane.

Bela Ladja

07.01.2022. 15:40

Povuci ambasadora iz Australije na razgovor u ponedeljak. Izdati diplomatski pasoš Novaku. Zabraniti ulazak u Srbiju svim politicarima koji su ucestvovali u sikaniranju Novaka!

Free citizen of the world

07.01.2022. 16:51

Australija se ovim sramnim siledžijskim potezom svrstala u najgore totalitarističke režime na svetu.Kada se tako ponela prema najboljem sportisti sveta pta da očekuje onda prosečan čovek koji nije anglosaksonke boje krvi.Strašno je u kakvu se država Australija u poslednje vreme pretvara po pitanju gušenja ljudskih sloboda...Izgleda da je Korona mnogo toga prikrivenog izbacila na videlo po pitanju ljudskih prava a kako stvai stvarno stoje države koje su se prikazivale kao vodilje po tom pitanju sz prešle na stranu najvećih sada već otvorenih ugrožavanja prava čoveka na svim poljima i svim nivoima.Šta rade NWO-i,šta rade HRW,Amnesty.......gde su sada da najoštrije osude ovo otvoreno siledžijstvo.....Šta li tek rade došljacima i izbeglicama u Australiji i kako li se tek nad njima iživljavaju kada ovako kidišu na najboljeg sprtistu sveta.....a sve to samo zato što nije anglosakosnac i što je potukao rekorde Federera i Nadala....Kako je krenulo od sada svetski šampioni mogu biti samo sportisti koji su po volji i rasi i pripadnosti Englezima....Strašan udar na svetsku civilizacijsku tekovinu.Pa i Hitler je morao da skine kapu pred Džesi Ovensom.....E moja civilizacijo do čega su tek bahati i osioni dovele