NOVAČE, IZVINI: Oglasio se legendarni teniser - "Niko u istoriji tenisa nije doživeo ovo što preživljava Đoković"!

Novosti online

06. 01. 2022. u 11:46

AUSTRALIJSKA sapunica kojoj nema kraja, a glavnu ulogu u njoj igra Novak Đoković. Režira je Tenis Australija, u produkciji carinske kontrole.

НОВАЧЕ, ИЗВИНИ: Огласио се легендарни тенисер - Нико у историји тениса није доживео ово што преживљава Ђоковић!

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ukratko tako može da se prokomentariše ono što Novak Đoković doživljava u Australiji. Nole je jedini teniser kome je viza odbijena iako je imao medicinsko izuzeće.

Sada se oglasio legendarni Pol Meknami, teniska legenda crveni zbog svega što preživljava Đoković.

- Za sve one koji pitaju, svi igrači prolaze isti proces za dobijanje vize koji nadgleda Tenis Australija. Neverovatno je da je Ðoković jedini igrač kojem je viza odobrena, a zatim ukinuta - poručio je Meknami.

On je u kolumni za "The Age" priznao da ne pamti sličnu situaciju.

- Ono što znam je da se ovako nešto nikad nije desilo nijednom igrači u istoriji Austalijan opena. A desilo se braniocu titule i, voleli ga ili ne, Novak je osoba koja stoji uz svoja ubeđena i pridržava se svih postavljenih pravila - poručio je čuveni Australijanac.


Priznao je i da je Đoković izabrao da se kocka jer nije vakcinisan, ali i da je krenuo u Australiju jer je dobio medicinsko izuzeće.

- Birao je da baci kocku i prihvati posledice, ali ne bi ni došao da nije odobreno medicinsko izuzeće. Možda se mnogima sviđa ovo što se dešava, ali ne donosi dobro Australijan openu, niti međunarodnoj reputaciji Australije kao otvorene i nacije dobrodošle za sve - zaključio je Meknami.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)