ŠTA ĆE REĆI JELENA? Novak Đoković, lepotica u Španiji i scena koju će ona pamtiti (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 20:59

AUSTRALIJAN open se bliži, a svetska javnost s nestrpljenjem očekuje vesti na temu da li će Novak Đoković igrati. Najbolji teniser sveta je i dalje u Marbelji, a tamo se dešavaju i zanimljivi momenti.

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЈЕЛЕНА? Новак Ђоковић, лепотица у Шпанији и сцена коју ће она памтити (ФОТО)

Instagram / izabella_stefanovic

Dok je u Australiji u toku ATP kup, na kome je reprezentacija Srbije danas doživela prvi poraz, sve bliži početak prvog ovosezonskog grend slema donosi brojne tekstove u svetskim medijima oko toga da li će se Nole pojaviti u Melburnu, gde treba da brani tri uzastopne titule, ili neće.

I, dok jedni, poput engleskog "Dejli Ekspresa" tvrde da je svetski broj 1 "uslovljen da se pod hitno oglasi tim povodom", a francuski "Ekip" nagoveštava da će Novak Đoković krenuti za Australiju i braniti šampionski tron, ljubitelji tenisa dele brojne foto i video zapise iz Marbelje gde se Srbin sprema za nove takmičarske izazove.

Đoković je i danas trenirao u Španiji...

... a tamo se fotografisao i sa brojnim navijačima koji su poželeli da za uspomenu na susret sa najboljim (svih vrememan) naprave zajednički snimak.

Jedna od onih koja je uspela u toj nameri je i "naše gore list", atraktivna Izabela Stefanović, koja se na Instagramu pohvalila da je na sekund uspela da "odvoji" Novaka za fotografiju na kojoj su zajedno.

- Ništa nije nemoguće, poručila je ona na pomenutoj društvenoj mreži.

Ova epidemiološkinja, kako se potpisuje na Instagramu, od juna 2021. nalazi se u srećnom braku sa Aleksandrom Stefanovićem, s kojim često objavljuje fotografije s brojnih lokacija u svetu, navodeći pritom da je već obišla 54 različite države.

Što se Noleta tiče, on se uz naporne treninge, a i brojna fotografisanja sa svojim navijačima, kao i stotine potpisanih autograma, i dalje sprema za tenisku 2022.

Da li će za njega ona početi u Melburnu, gde bi mogao da postane prvi teniser koji je došao do 21 grend slem pehara u pojedinačnoj konkurenciji, biće poznato vrlo brzo.


BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri