ŽIVOTNA DRAMA JELENE DOKIĆ: Prolazim kroz traumu i bol!

Novosti online

28. 12. 2021. u 12:37

NEKADAŠNjA teniserka Jelena Dokić otkrila je da prolazi kroz pravu dramu, ali nije želela da kaže konkretno o čemu se radi.

ЖИВОТНА ДРАМА ЈЕЛЕНЕ ДОКИЋ: Пролазим кроз трауму и бол!

Foto: Printskrin

Podsećanja radi, teniserka je objavila autobiografiju u kojoj je pisala o svim životnim problemima, borbi protiv depresije, maltretiranju oca Damira i pomislima na samoubistvo.

U jednom trenutku se činilo da je prevazišla sve probleme i bila je veliki motivator mnogima, širom sveta.

- Primetili ste da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim, da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke. Znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga - napisala je Jelena Dokić. 

Foto: Instagram/J.Dokić

 

Dokićeva je rešila da se isključi iz virtuelnog sveta na neko vreme...

- Malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Volim vas i zahvalna sam vam na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad. Sada se ne osećam dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumevanju, nadam se da ste svi imali lep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina