DODIK ČESTITAO NOLETU: Novače, još mnogo pobeda, ostanite veliki čovek! Republika Srpska je ponosna

Tanjug

07. 11. 2021. u 19:43

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Ðokoviću osvajanje šeste titule na Masters turniru u Parizu i 37. trofej na turnirima iz serije 1000, istakavši da je njegov pobednički put inspiracija za sve Srbe.

ДОДИК ЧЕСТИТАО НОЛЕТУ: Новаче, још много победа, останите велики човек! Република Српска  је поносна

Tanjug/AP

Dodik je naglasio da je Novak Ðoković ponos srpske nacije i da njegov današnji trofej dolazi kao velika satisfakcija srpskom narodu u vreme velikih pritisaka i iskušenja, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH, preneo je RTRS.

- Svi mi koji smo uz Vas sve vreme želimo Vam još mnogo pobeda, uspeha i titula na teniskom terenu i privatnom životu i da i dalje ostanete veliki čovek i sportista. Republika Srpska je ponosna i zahvalna za sve trenutke radosti koje nam priređujete - poručio je Dodik.

I predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Novaku Ðokoviću povodom osvajanja Masters turnira u Parizu.

- U ime građana Republike Srpske i svoje ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom osvajanja Masters turnira u Parizu, poručila je Cvijanovićeva, preneo je Biro za odnose sa javnošću.

Ona je navela u čestitki da je osvajanjem ovog turnira Ðoković ostvario istorijski rezultat za pamćenje, na radost i ponos brojnih i vernih navijača u Republici Srpskoj.

- Uz iskrene želje da i u budućnosti ostvarujete samo najbolje rezultate, srdačno Vas pozdravljam, navodi se u čestitki predsednice RS Željke Cvijanović.

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, pobedom protiv Danila Medvedeva rezultatom 4:6, 6:3, 6:3, osvojio je Masters u Parizu.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri