"ĐOKOVIĆ I MEDVEDEV SU SEBIČNI": Cicipas Rusa uporedio sa životinjom, Novak je prošao nešto bolje

Novosti online

01. 11. 2021. u 08:45

STEFANOS Cicipas nikako da iskaže veliki talenat koji poseduje do samog kraja. Uvek mu nedostaje taj završni udarac, koji najveća odlika Novaka Đokovića, ali čini se i Danila Medvedeva.

ЂОКОВИЋ И МЕДВЕДЕВ СУ СЕБИЧНИ:  Циципас Руса упоредио са животињом, Новак је прошао нешто боље

Foto: AP

Srbin i Rus su nedodirljivi za Grka, koji će učiniti sve da pokvari kraj sezone vodećem dvojcu.

"Imam još dva turnira do kraja i pokušaću da dam sve od sebe na terenu, da budem sebičniji i sa ubilačkim instiktom. Moraš tako. Pogledajte najbolje igrače na svetu, jako su sebični i žele sve za sebe, pa ću morati i ja tako", rekao je Cicipas.

Gledajući ovu sezonu Đoković i Medvedev su osvojili skoro sve značajne turnire, među kojima su sva četiri Grend slema, od kojih samo na US Openu Novak nije uspeo da podigne trofej, baš zbog pobede Rusa u finalu.

"Danil je usavršio svoju igru. Njegov stil ne može mnogo tenisera da se drži. Zovemo ga 'Hobotnica', to je sa razlogom. U stanju je da vrati loptice koje ne može mnogo ljudi. Odlična mu je ova sezona. Videli smo sve na Ju-es openu... Jedan je od najtežih igrača na Turu i ja mogu da učim od njega", zaključio je Grk.

Sva trojica tenisera su slobodna u prvom kolu Mastersa u Parizu i čekaju rivale za drugo. Đoković boljeg iz duela Fučovič – Fonjini, Medvedev između Ivaške i Ramosa, a Cicipas između Herisa i De Minora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda