ĐOKOVIĆ ĆE BRANITI TROFEJ U MELBURNU, SVIDELO NAM SE TO ILI NE: Australijski novinar potvrdio glasine - vakcine više nisu uslov!

Novosti online

25. 10. 2021. u 16:04

VEST da su australijske savezne vlasti i država Viktorija drastično promenile uslove ulaska u zemlju i boravka, a koja je uticala i na Teniski savez Australije da ublaži uslove učešća na Australijan openu, nije dobro dočekana kod pojedinih poslenika "sedme sile" na "najmlađem kontinentu", a jedan od njih, izvesni Nejtan Kari, otišao je najdalje, komentarom da će "Novak Đoković braniti titulu, svidelo se to nama ili ne".

ЂОКОВИЋ ЋЕ БРАНИТИ ТРОФЕЈ У МЕЛБУРНУ, СВИДЕЛО НАМ СЕ ТО ИЛИ НЕ: Аустралијски новинар потврдио гласине - вакцине више нису услов!

Foto: AP

- "Tenis Australija" je potvrdio da bi teniseri mogli da uđu u zemlju bez vakcine, ali su tražili da nekoliko dana ne pričaju o tome, dok se sređuju svi detalji. Ovo je velika promena u odnosu na ono što smo do sada slušali, ministar za imigraciju je rekao da neće moći da se uđe u zemlju bez vakcine, a to je ponovio i premijer savezne države Viktorije - rekao je Kari, pa dodao:

- Biće zanimljivo da vidimo šta premijer Viktorije sad misli o ovome, jer je Australijan open ovde u Melburnu, u našoj zemlji. Jer ako je ovaj imejl tačan, izgleda da bi Novak Đoković mogao da brani svoj trofej, svidelo nam se to ili ne - poručio je australijski novinar.

Kako je obelodanio američki novinar Ben Rotenberg, "procurilo" je u javnost pismo koje je Ženska teniska asocijacija uputila teniserkama, a u kome se navodi da će se na predstojećem grend slemu, i pored svih najava, ipak nadmetati i oni koji nisu vakcinisani.

VTA je navela da je do tog zaključka došla i uz razgovore sa Kregom Tajlijem, prvim čovekom Australijan opena, a upravo je direktor turnira tom prilikom potvrdio da stvari zaista stoje tako.

Jasno je da se ova pravila ne mogu primeniti samo na ženski deo turnira, nego moraju da važe i za muškarce, što znači da je pitanje da li je Novak Đoković vakcinisan ili ne postalo irelevantno za njegovo učešće na turniru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

BONUS VIDEO - NOLE ZAPEBVAO "PUKNI ZORO"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili