NIK KIRJOS U PROBLEMU ZBOG RITE ORE: Devojka ga uhvatila da je vara s poznatom Albankom, intervenisala i policija

Novosti online

08. 10. 2021. u 18:45

Nik Kirjos je možda poznatiji kao dežurni kritičar Novaka Đokovića nego kao uspešan sportista, ali sada je u centru pažnje teniske javnosti zbog skandala čija je centralna figura.

НИК КИРЈОС У ПРОБЛЕМУ ЗБОГ РИТЕ ОРЕ: Девојка га ухватила да је вара с познатом Албанком, интервенисала и полиција

Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Naime, pomenuti australijski teniser našao se u priličnom problemu jer ga je njegova dosadašnja devojka, Kjara Pasari, uhvatila da je vara.


Ona mu je to, očigledno, spočitala u jednom hotelu u Adelajdu, gde provode karantin posle putovanja van Australije, a rasprava je bila toliko bučna da je bila pozvana i policija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Kako prenosi "Pert sada", lokalni organi za održavanje javnog reda i mira su saopštili da su "obe strane, posle razdvajanja, u posebnim apartmanima nastavile da provode svoje vreme u obaveznoj izolaciji" (zbog koronavirusa).

Međutim, na tome se nije završilo.

Kjara Pasari je na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratilaca, upravo o vezi u kojoj je dosad bila, a tom prilikom je i optužila Kirjosa da se "ne razlikuje od Aleksandera Zvereva" (optuženog da je fizički zlostavljao svoju izabranicu). 

Otišla je i korak dalje.

U prilog svojoj tvrdnji da ju je varao, obavila je sledeću fotografiju za koju je poručila :

- Ova gola devojka u krevetu s njim nisam ja, usput govoreći. Nadam se da to sve pojašnjava.

A devojka o kojoj je reč, ubeđena je Kjara, je niko drugi do Rita Ora, albanska pevačica rodom iz Srbije.

- Slali su poruke jedno drugom i slali su slike međusobno. Ona je probala da ga ubedi da dođe kod nje kući. Sigurna sam da se njegovoj sestri, koja me nikad nije volela i smišljala je uvek spletke o meni, svidela ideja da njih dvoje budu zajedno. Lagao me je i za te poruke. Nemam pojma da li je ikad prihvatio njen pozic i otišao kos nje kući, ali se nedeljama hvalio prijateljima - odgovorila je Kjara jednom fanu na pitanje šta se dešavalo između Nika i Rite.

Nik Kirjos, koji je 2016. dogurao do 13. pozicije na ATP listi, sada je na njoj tek 97, što i ne čudi - ove godine je ostvario samo sedam pobeda, uz osam poraza, a u prošloj je odigrao svega devet mečeva, od kojih je šest rešio u svoju korist. 

Rita Ora je rođena u Prištini 1990. godine kao Rita Sahatčiju, ali su njeni roditelji promenili prezime po dolasku u London, navodno radi lakšeg izgovora, a zapravo da bi prikrili tursko poreklo.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri