PEH Filip Krajinović se povredio u polufinalu, rival odmah dotrčao (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2021. u 21:02

NAŠ teniski reprezentativac Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Sofiji.

ПЕХ Филип Крајиновић се повредио у полуфиналу, ривал одмах дотрчао (ВИДЕО)

Foto: Sport klub

On je igrao protiv mladog Italijana Janika Sinera, koji je ulogu prvog favorita, kao 14. teniser sveta, opravdao pobedom od 6:3, 7:5.


Krajinović, 37. na ATP listi, prvo se veoma nervirao kada je, posle serije sopstvenih grešaka, i to odmah posle vraćenog brejka, doživeo novi u prvom setu, i to za nedostižnih 3:5, a onda ga je peh zadesio u samoj završnici meča.


Naime, nakon što je servirao za osvajanje druge deonice, pri vođstvu od 5:3 nije osvojio nijedan poen u gemu u kome je on otpočinjao razmene udaraca, a onda je doživeo i povredu.
Bilo je nerešeno u finišu susreta, 5:5, kada je srpski teniser prilikom trka po osnovnoj liniji nezgodno stao i osetio jak bol u stopalu.
Siner je odmah prešao na suparničku polovinu terena, zabrinut za rivala - na čemu mu se Krajinović zahvalio, a onda je naš reprezentativac stisnuo zube, odigrao i nastavak meča, ali nije imao snage da spreči trijumf 20-godišnjeg rivala.


Janik Siner će se za titulu u glavnom gradu Bugarske boriti protiv drugog nosioca, Gaela Monfisa, koji je Markosa Girona savladao sa 7:5, 6:0, uz zanimljiv podatak da je drugi set trajao svega 19 minuta.


BONUS VIDEO  Novak Đoković kao Džon Koltrejn
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!