NADAL IMA PAKLEN PLAN ZA 2022. GODINU: Rafa ruši Đokovića u Australiji

Novosti online

26. 09. 2021. u 10:04

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal je zbog povrede stopala rano završio sezonu, a jedno od glavnih pitanja je kada će se vratiti na teren.

НАДАЛ ИМА ПАКЛЕН ПЛАН ЗА 2022. ГОДИНУ: Рафа руши Ђоковића у Аустралији

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Naime, Nadala zbog nezgodne povrede stopala nije bilo na Vimbldonu, Olimpijskim igrama i Ju-Es openu, ali se "Bik sa Majorke" uspešno oporavlja posle operacije i, prema rečima Tonija Nadala, trebalo bi da ga vidimo u Australiji.

"Stvari idu na bolje. Procena je da Rafael počne sa igranjem u Australiji. Do tada bi sve trebalo da bude kako treba. Uveren sam da će biti. Ideja je da imamo sjajnu 2022. godinu i budite sigurni da će Rafa uložiti sve napore da se to i dogodi", rekao je Toni Nadal.

Stric Rafaela Nadala i njegov dugogodišnji trener Toni sada je javno rekao da se mnogi teniseri preforsiraju i ne procene dobro svoje mogućnosti, a vrlo verovatno da je mislio i na Rafu. 

"Frustracija dolazi od lične loše procene. Mislite da stvari moraju da idu dobro jer ste tako procenili i borite se protiv toga tako što ne dozvoljavate da shvatite kakva je situacija. Ako ste frustrirani imate problem i jedini način da ga rešite je tako što prihvatite realnost. Morate da znate da se neće uvek stvari odvijati kako želite jer ste tako zamislili", rekao je Toni Nadal.

On je pričao i o Novaku Đokoviću i njegovom porazu u finalu Ju-Es opena. 

"Sastala su se dva rivala i drugi na svetu je pobedio. Iako je on veliki teniser, on je takođe pod pritiskom i to se videlo u finalu", dodao je Toni. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)