NIKOLA Pjetranđeli, najbolji italijanski teniser svih vremena i čovek po kome se zove teniski stadion u Rimu, pričao je o tenisu nekada i sada.

Bonaparta

23.09.2021. 10:23

Gde li ovaj lik živi? U kom vremenu i prostoru? Nije Đoković izmislio novčane nagrade na turnirima. Ne povećava Nole fondove iz godine u godinu. Samo je dokaz da je naj naj najbolji i s pravom kupi sve nagrade za osvojeni turnir. Nedavno su smanjili i na RG i za Vimbldon nagradni fond za finalistu. Nole se nije bunio nego igrao i pobedio. Kod vas zapadnjaka gospodin dolar ili evro je sve što vidite. Zato Federer koji ima milijardu dolara na kontu ponovo hoće da igra. Vi ste zavisnici od novca. Mi nismo. Mi se takmičimo da pokažemo da nas 7 miliona možemo da iznedrimo šampione u odnosu na vas od 50-300 miliona stanovnika.

Jelena Perović

23.09.2021. 10:50

Gospodin Pjetranđeli je malo pobrkao lončiće. Ume da se seti kako je on nekada igrao radi zabave, ali ne može da pojmi da današnji igrači imaju i druge motive osim novca. Da je Novaku jedini motiv novac, sigurno bi bio opušteniji u finalu, jer milion manje-više na njegovom računu ne igra važnu ulogu. Kada bi samo novac bio Novakov motiv, Đoković bi već odavno izgubio motiv i više ne bi bio tako dobar. Vežu njega za tenis mnoge druge strasti, kao i rekordi koje bi želeo da ostvari.

Julija

23.09.2021. 13:44

Ovi fosili, svoje ime vade iz pepela na račun toga šta ima da kažu o Noletu. Pa na račun najvećeg , oni dobiju jadni malo medijskog prostora i neko ih se seti. Ma , neka više prestanu, jer njihovo vreme je prošlo. A Nole će biti večan, za razliku od mnogih miševa koji ga komentarišu.

DONEKLE JE COVEK U PRAVU

23.09.2021. 17:32

ALI OVO SA FEDEREROM, SACEKACEMO JOS IDUCU GODINU. Zaista su premie (zarade) u tenisu, fudbalu i jos ponekom sportu, van svake realnosti.

Vasa

23.09.2021. 17:33

Неће Новак да остане остане на тих 500 милиона долара, сви прижељкујемо да ће да намакне бар 2 милијарде тих западних пара. Николо, твој је проблем што си забављао публику за шаку долара, а Новак цени себе па то ради за озбиљну цифру. Кад Новак донесе те западне паре у Србију и уложи јер је паметан и човек је, има да нам још више скочи БДП, а то ће да се деси за 10-так година. У преводу - нагледаћете се ви Њега и нарадоваћемо се ми са Њим!

Lavica

23.09.2021. 19:35

Sta lupeta ovaj dekica, zar je Novak izmislio novcane nagrade za finaliste turnira i sam sebi daje nagradu, a Federer igra tenis za teniske loptice ne za novac, bas smesno...izjava je bas idiotska i prepotentna...a ti italijano mozes sada da pocnes opet da igras tenis i da kupis taj stan sto ti fali....neces valjda da cekas da ti kupi Novak....a posto ti Federer najbolji ikada svako ima svoje misljenje onda eto mozda i poklon od Federera stan koji nisi mogao da kupis, ali Federer ne igra tenis zbog para nego zbog loptica, onda ces mirati jos malo da sacekas da sakupi loptice, proda ih i eto stana u centru Italije....prepotentni dekice....

Djoka Proka

24.09.2021. 13:26

Iz svake recenice se vidi da je italijan opsednut novcem iako tvrdi da je igrao da bi zabavio publiku i sebe - laze! Cela njegova nebulozna izjava je iskljucivo o novcu!

Djoka Proka

24.09.2021. 16:12

Iz svake recenice se vidi da je italijan opsednut novcem iako tvrdi da je igrao da bi zabavio publiku i sebe - laze! Cela njegova nebulozna izjava je iskljucivo o novcu!