SKANDALOZNI CICIPAS UVREDIO ŽENE: "Potrebno mi je malo više vremena da to obavim, ali ne koliko treba ženama"

Novosti online

22. 09. 2021. u 12:52

POSTOJE teniseri poput Novaka Đokovića koji medijsku pažnju na sebe skreću pobedama na turnirima i angažovanjem za dobrobit zajednice, ali postoje i likovi poput Nika Kirjosa i njegovog prijatelja Stefanosa Cicipasa, koji imaju nešto drugačiji pristup.

СКАНДАЛОЗНИ ЦИЦИПАС УВРЕДИО ЖЕНЕ: Потребно ми је мало више времена да то обавим, али не колико треба женама

FOTO: Tviter printskrin

Mnogo prašine poslednjih meseci digao je grčki teniser svojim čestim i dugim toalet-pauzama, ali još više uzburkava javnost komentarima vezanim za te izlete.

Sada je uspeo u celu priču da uvede i žene, mizoginim komentarom da njegove pauze nisu toliko duge kao one koje prave žene kada odu u toalet?

- Kada sam jednom pobedio u setu sa 6:0, uzeo sam pauzu za toalet. Ne mislim da je to bilo veoma dobro za mene. Ali uradio sam to i nema tu kod mene maliciozne namere. Ja sam osoba kojoj je potrebno malo vremena. Ali opet, ne toliko koliko ženama.

Cicipas je trenutno treći igrač sveta na ATP listi, a najveći trn u oku su mu dvojica igrača koji su bolje rangirani od njega - Novak Đoković, a u poslednje vreme sve češće i Danil Medvedev. 

Tako je prokomentarisao stil igre koji forsira šampion Ju-Es opena Danil Medvedev.

- Medvedev je veoma konstantan, težak je rival. Iznenađuje me to što uspeva da ostvaruje ovakve rezultate igrajući ovakvim stilom. Ne bih rekao da je dosadan, samo da je jednodimenzionalan - istakao je Cicipas.

Zanimljivo je da Cicipas nije baš uspeo da nađe rešenje za tu "jednodimenzionalnu" igru ruskog teniskog asa, koji vodi protiv Grka sa 6:2 u međusobnim susretima.

Inače, ATP je istakao kako će pooštriti pravila za lekarsku pauzu i vrlo je verovatno da će igrači imati dosta manje vremena za manevar.

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024