NOVAK OTKRIO ŠTA MU JE ZVEREV REKAO NA MREŽI: "Saša će me prebiti ako ne osvojim Ju-Es open"

Novosti online

11. 09. 2021. u 19:43

NOVAK ĐOKOVIĆ u nedelju protiv Danila Medvedeva ima ispit karijere - finale Ju-Es opena u kome će se boriti za četvrtu titulu na Flešing Medouzu, 21. rekordni trijumf na mejdžorsima i kalendarski slem. Poslednja prepreka pre finala bio mu je Saša Zverev, s kojim naš as ima odličan odnos.

НОВАК ОТКРИО ШТА МУ ЈЕ ЗВЕРЕВ РЕКАО НА МРЕЖИ: Саша ће ме пребити ако не освојим Ју-Ес опен

FOTO: Tanjug

Đoković je otkrio šta mu je Zverev rekao prilikom kratkog razgovora na mreži po završetku meča.

- Saša mi je poželeo sreću i drugarski mi je poručio da će me 'prebiti' ako ne osvojim titulu u nedelju. Šalu na stranu, mi se lepo slažemo i stvarno je lepo od njega što mi je uputio takve reči na mreži i u svlačionici nakon meča. Imamo veliko poštovanje jedan prema drugom i van terena se dobro slažemo - našalio se najbolji teniser sveta.

Meč protiv Medvedeva biće repriza finala Melburna s početka godine.

- Što se Medvedeva tiče, ja se njemu, njegovoj igri i njegovim rezultatima divim – vrlo poštujem ono što je uradio. On ima veoma nekarakteristične udarce sa osnovne linije. Deluje kao da možda nije u balansu, ali retko greši. Ono što njega izdvaja od drugih je teniska inteligencija koju poseduje i mogućnost da se izvadi iz teških situacija. On ima jedan od najboljih servisa na svetu, koji mu daje brojne lake poene. Znam njegovu igru veoma dobro, fantastično sam igrao protiv njega u finalu Australijan oepna i analiziraću taj duel. Pokušaću da sve uradim dobro kao što mi je pošlo za rukom u Melburnu - zaključio je Nole.

BONUS VIDEO - Novak Đoković odmara na jahti Janka Tipsarevića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna