NOVI NAPADI NA ĐOKOVIĆA: Pohvalio rivala, Amerikanci pominju prebijanje devojke!

Novosti online

11. 09. 2021. u 10:24

USPEO je Novak Đoković da se nakon preokreta nađe u novom finalu Ju-Es opena, gde će imati priliku da se bori za 21. grend slem. On je nakon meča pohvalio protivnika, a nekima je to poslužilo kao šlagvort da napadnu Đokovića.

НОВИ НАПАДИ НА ЂОКОВИЋА: Похвалио ривала, Американци помињу пребијање девојке!

FOTO: Tanjug

Srbin je aplauzima ispratio Zvereva, a nakon meča je u izjavi još jednom pokazao divljenje ka rivalu. 

Određeni deo javnosti edva dočekali da njegovu izjavu "izvuku iz konteksta". Analizirali su reč po reč, pa napravili od muve magarca - baš kao što je to bio slučaj sa Simon Bajls tokom Olimpijskih igara.

Naime, Đoković i Zverev se izuzetno poštuju, a Nemac je već neko vreme na udaru zbog optužbi bivše devojke Olge Šaripove da ju je pretukao tokom jednog od prethodnih US Opena.

U međuvremenu je Zverev odbacio takve optužbe, ali slučaj još nije dobio epilog.

- Zverev je veliki šampion. Divim mu se i na terenu i van terena, jedan je od mojih najbojlih prijatelja. Često se viđamo u Monaku, tamo smo zajedno. Sjajan je momak, još je bolji igrač. Znao sam kada sam izlazio na teren da će biti velika bitka. Dali smo sve na ovom meču. Nadam se da smo svima doneli energiju i napravili pravi šou, ispričao je Đoković tokom intervjua na terenu "Artur Eš" stadiona.

Samo to što je rekao da mu se "divi i van terena", što je gotovo šablonska izjava, poslužilo je nekima da interpretiraju da se to odnosi i na optužbu za prebijanje devojke.

- Nije mi prijatno što Đoković izražava 'divljenje' prema Zverevu 'na terenu i van njega' kada svi znamo za optužbu Šaripove o zlostavljanju. To je veoma uznemirujuće i razočaravajuće, napisala je američka sosiološkinja američka sociološkinja Kristal Meri Fleming na svom Tviteru i pokrenula buru.

Pitanje je trenutka kada će i zapadni mediji to iskoristiti za novi napad na Novaka Đokovića, iako je jasno da se njegov komentar isključivo odnosio na njihovo poznanstvo.

Videćemo kako će se publika ponašati u nedelju u finalu protiv Danila Medvedeva.

BONUS VIDEO 

 

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)