JELENA POKUPILA NOVAKOVU SLAVU: Supruga najboljeg tenisera sveta odgovorila Mekinrou, a šta tek reći za njenu majicu

Novosti online

07. 09. 2021. u 08:04

JELENA Đoković, supruga najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića, dospela je u centar pažnje tokom meča u kom je srpski teniser pobedio Džensona Bruksbija za četvrtfinale Ju-Es opena!

ЈЕЛЕНА ПОКУПИЛА НОВАКОВУ СЛАВУ: Супруга најбољег тенисера света одговорила Мекинроу, а шта тек рећи за њену мајицу

Foto: Printskrin

Naime, kamera je uhvatila Jelenu kako sluša razgovor koji je vodio stručni konsultant i nekadašnji teniser Džon Mekinro, a koji je komentarisao to što je Nole gost u vili svog prijatelja Gordona Julinga.

- Nema neobrađenog kamena u rezidenciji Juling, zato je za Novaka savršeno što je tamo - rekao je Mekinro, uz napomenu da je Juling takođe bivši teniser koji sada ima svoju akademiju, da bi se Jelena nasmejala na te reči i poručila - "Mogu da te čujem!"

Video je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi su sa oduševljenjem "prihvatili" Jeleninu reakciju početkom četvrtog seta kada je Nole već imao brejk prednosti.

I ne samo to, iako je na terenu bio najbolji teniser sveta, kamere su često zumirale Jelenu. Novakova supruga je za ovu priliku obukla posebnu majicu koja je očigledno intrigirala kamermane.

Foto: Printskrin

 

U pitanju je očigledno dobar marketinški potez pošto je poznata marka "Legend" ovog puta pretvorena u "LegeND" sa inicijalima Novaka Đokovića na engleskom.

Đoković je na kraju slavio rezultatom 3:1, a naredni rival će mu biti Italijan Mateo Beretini kog je ove godine već dva puta pobeđivao na grend slemovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna