STEFANOS CICIPAS: Ne vidim ništa sporno, igram po pravilima, neka Marej dođe da popričamo...

Novosti online

31. 08. 2021. u 08:41

GRK je slavio posle četiri sata i 44 minuta igre sa 2:6, 7:6 (7), 3:6, 6:3, 6:4.

СТЕФАНОС ЦИЦИПАС: Не видим ништа спорно, играм по правилима, нека Мареј дође да попричамо...

Foto AP

Endi Mari je imao zamerke na njegovo ponašanje, pre svega mu nije bilo jasno šta je Cicipas tako dugo radio u pauzi u toaletu između četvrtog i petog seta.

- Ako ima nešto što mora da mi kaže, trebalo bi nas dvojica da razgovaramo o tome da vidimo šta nije u redu. Mislim da ne kršim bilo koje pravilo. Igram po pravilima, radim sve kako treba. Da, trebalo bismo nas dvojica da popričamo i uverimo se šta je. Ja ne znam kako se moj protivnik oseća dok igra meč, to i nije moj prioritet. Sve dok igram po pravilima i držim se toga za šta ATP kaže da je fer, ostalo je u redu. Nemam ništa protiv njega, apsolutno ništa, kaže Cicipas.

Potsetili su ga da ga je Zverev nedavno u Sinsinatiju optužio da je telefonirao ocu tokom toalet pauze.

Na pitanje da li je to uradio, Cicipas je rekao da nije.

- Nikad u karijeri nisam uradio tako nešto. Ne znam kakva je mašta potrebna da se dođe do te tačke. To i nije nešto što uzimam za ozbiljno jer je besmisleno i misliti na to.

Stefanosa su pitali i da objasni zašto je bio punih osam minuta u toaletu.

- Mislim da je jasno da sam sa sobom poneo odeću kada sam izlazio sa terena. Toliko mi treba da se presvučem i da se vratim na teren. Ne znam kakva su tu pravila, kao ni da li ga ima. Koliko ja znam, dozvoljena su vam dve toalet pauze da promenite opremu kad igrate pet setova i jedana kada igrate u dva dobijena seta. To pravilo sledim čitavu karijeru. Nisam ništa prekršio, tako da ne vidim problem, dodao je Atinjanin.

Na kraju, prokomentarisao je i meč.

- Sjajan nivo tenisa. Bio je u stanju da igra zaista dobro, da mi oteža posao. U njegovim godinama, prava je inspiracija videti ga takvog. Veoma sam srećan što sam našao način da dođem do uspeha, zaključio je Cicipas.

(B92.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave