NOVAK PROMENIO FRIZERA! Kotoraninu koji je ošišao Đokovića ostvario se višedecenijski san: Dobio sam poziv koji čekam ceo život (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 21:38

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković u Crnoj Gori se priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

НОВАК ПРОМЕНИО ФРИЗЕРА! Которанину који је ошишао Ђоковића остварио се вишедеценијски сан: Добио сам позив који чекам цео живот (ФОТО)

FOTO: Instagram

Pre puta u Japan Novak će doći u Beograd, ali je rešio da frizuru dotera u Kotoru.

Do sada je našeg asa uglavnom šišao član stručnog štaba, fizioterapeut Ulisis Badio, ali je Nole rešio da pred put u prestonicu Japana promeni majstora.

A frizer Ivan Vukčević je događaj iz salona opisao do detalja na društvenim mrežama.

- Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala: "Zamisli da nekad ošišaš Novaka!". Ja sam odgovorio: "Ma, nema šanse da se to desi!". Iako sam potajno želeo svim srcem i sanjao taj trenutak - istakao je frizer Ivan Vukčević na društvenim mrežama.

- Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u neverici… Nazvao sam Maju i rekao: "Danas sam dobio poziv koji sam celog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše posle porodice?!". Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška. Kad se pojavio izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao: "Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina!". Danas sam stvorio uspomene za celi život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu… I još jednom me uverio da su najveći ljudi najjednostavniji.️ Novače, hvala ti! - dodao je on.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)