KO JE HRVATICA KOJA SUDI NOVAKU FINALE VIMBLDONA? Troickog izbacila iz takta, Radvansku dovela do ludila... (VIDEO)

Novosti online

10. 07. 2021. u 15:15

MARIJA Čičak sudiće Novaku Đokoviću i Mateu Beretiniju u finalu Grend slema u Londonu, a ima reputaciju sudije koji zna da izbaci igrače iz takta u "belom sportu".

КО ЈЕ ХРВАТИЦА КОЈА СУДИ НОВАКУ ФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА? Троицког избацила из такта, Радванску довела до лудила... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatica je delila pravdu na meču prvog kola VTA turnira u Dohi između Agnješke Radvanske i Mone Bartel kada je napravila veliku grešku i izazvala nezapamćenu zabunu.

Čičak je pogrešno brojala poena tokom sedmog gema trećeg seta! Pri rezultatu 15:15 na servis Bartel, poen je očigledno pripao Radvanskoj, a Marija je uzviknula: "30:15". I nastavila je tako pogrešno da broji poene, pri čemu nijedna od teniserki nije reagovala, dok na kraju nije konstatovala: "Gem Bartel". A tada je pravi rezultat u gemu bio 40:30.

Posle dugog natezanja, Mariji je preko radio veze javljeno koji je zapravo rezultat, pa je ona naložila igračicama da se vrate na teren.

Radvanska je dobila taj gem, povela 5:2, ali je bila vidno besna, pa je u nastavku propustila devet meč lopti! Na kraju je ipak pobedila 3:6, 6:3, 7:5.

Srpski teniser Viktor Troicki tokom meča protiv Italijana Paola Lorencija u drugom kolu Australijan opena ušao je u žestoku raspravu sa sudijom iz Hrvatske nakon što je ona posle uspešnog čelendža odlučila da se igra novi poen.

Troicki je insistirao da Lorenci nije mogao da stigne loptu, što automatski znači da poen pripada njemu.

"Znaš li šta si uradila. Nisi svesna šta si uradila", vikao je Troicki na srpskom, a potom osvojio sledeći poen, a nakon toga i prošao u treće kolo.

Bosanski teniser Damir Džumhur nije uspeo da se plasira u četvrto kolo US Opena 2017. godine pošto je poražen od Rusa Andreja Rubljeva sa 3:1 (6:4, 6:4, 5:7, 6:4), ali će meč ostati upamćen po svađi Džumhura sa glavnim sudijom meča Marijom Čičak.

Džumhur je nekoliko puta tokom meča raspravljao sa sudijom, a najviše je bio ljut u trenutku kada je Rus slavio poen nakon što je loptica udarila u mrežicu i završila u suprotnom polju. U takvim slučajevima teniseri obično upute izvinjenje rivalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a