OČIGLEDNO je da ni sve titule i rekordi koje je osvojio Novak Đoković ne mogu da nateraju organizatore Vimbldona da mu ukažu zasluženo poštovanje. poslednji u nizu skandala je odluka da se na tribine ne dozvoli unošenje srpskih zastava tokom mečeva našeg asa.

Komentari (10)

Vimbldonka

10.07.2021. 11:51

Sve vam je dzaba srpski neprijatelji. Nole je planetarni pobednik svih vremena iz male, cestite, vredne iprelepe Srbije. Mozete sta hocete, jer imate moc, ali ne mozete dokle hocete. Postoji neko i iznad vas.

država da se oglasi

10.07.2021. 12:02

Šta na to kažu naši političari koji su neke ugovore o raznim saradnjama sa Britancima potpisali? Jesu li se tim ugovorima saglasili sa svim oblicima diskriminacije svega srpskog?

boki

10.07.2021. 12:30

Bravo Novace boris se sa svim nedecama samo zato sto si srbin .Svi srbi ugledahte se na Novaka sto znaci patrota gde god ode po svetu brani svoju drzavu i narod.Novce sretno da nas jos dugo nadahnjijes svojim uspesima i pravi srbi su ponosni na tebe

Vasa

10.07.2021. 12:59

Нормално је да им смета Српска застава кад је лепша од њихове,а они себе виде као вишу расу. А то што се тиче канадске заставе и то је њихова, само што Канада има један велики проблем, а то је да могу само да купе неког Руса или Србина да игра под њиховом заставом. Енглези никада неће прежалити што је Новак одбио да игра под њиховом заставом, нису се надали да за понижене и опљачкане Србе постоји нешто веће од голе егзистенције, а то је част. Српство мора опстати! Неко вечно живи Србија!

milankukic

10.07.2021. 13:31

a sto vas to iritira pa britanci nemogu da se pomire da smo se digli iz pepela gde su nas oni zdusno gurali pa kad su videli da nemog dalje napustili su e.u.

Ljiljana B

11.07.2021. 07:06

Očito Englezi su naši neprijatelji i srbomrsci od davnina, uvlačenja u 2. svetski rat, bombardovanje, optužbi za lažni genocid ( a njihovi SAS ovci su bili umešani u ubistva u Srebrenici). Nacija koja je uništila, Indijance, Aborđine i mnoge narode u Aziji i Africi .