NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona i boriće se u nedelju za svoj 20. gren slem trofej. Nole je u polufinalu u tri seta nadigrao kanadskog tenisera Denisa Šapovalova - 7:6(3), 7:5, 7:5.

Vladimir

09.07.2021. 19:34

Molim Vajdu i Ivanisevica, da Novaku VEZU levu ruku za gace, sem kada pri servisu izbacuje lopticu. Pa Nole bi bio PERSONA teniske igre kada nebi "lopatario" ! Pa zasto nije simpatican gledalistima, a nije ni meni kada igra(sama rec je glupa) DVORUCNI i DALEKO manje je precizan u odnosu na sve i jednog tenisera koji igraju JEDNORUCNO ! Pa to je tenis, igra se malom lopticom, a ne riljanje po terenu gde je potrebna lopata. Em neprecizno, pa kada jos proprati nekim detinjastim grimasama i zasto nije simpatican gledalistima, zato jer je to "kraljevski" sport, a on umesto reketa - lopatu. Dobro kaze jedan komentator: Moze da bude najbolji na Svetu, ali NIKADA i najVREDNIJI ! Tolike godine su vec za njim, inteligentan je, a ne uvidja GDE JE LEPOTA TENISA. Ja ga pratim od njegovog postanka i kao mali je poceo sa dve ruke, sto je razumljivo, dete je bio, ali sada: Vise volim da cujem da je pobedio, nego da ga gledam ! Ima jos vremena da se TENISKI dodvori gledaocima sirom Sveta, ali ako nece, neka trpi njihova reagovanja...

Miki Zg

09.07.2021. 20:47

Au ,ovo je bio hod Novakov po žici iznad slapova Niagare ,a i naše gledanje .Dobio je Šapovalova s 40 % svojih mogućnosti .Protiv Beretinija druga priča i osvajanje turnira ,20 titula Gren-Slema !

Sasa

09.07.2021. 20:50

Ovi klinci nisu bas u vinkli,,vidi ovog place,,,pa cicipas prosli put place,,,da li su oni normalni, mislili da mogu da pobede TENISKU GROMADU NOLETA SRBINA...SRBIJA BRE...

Miro Markovic

09.07.2021. 20:55

Срби широм света, као и Срби из древне Србије, се радују Твојем успеху као својему, мада то није тачно. Новаче, наших тмурних јуначе, то само Твој успех!

Pera

09.07.2021. 21:56

Počemu to "njegovo vreme tek dolazi"? Pa on osim snažnog ali i nepreciznog servisa nema tehnike igre koja je srž tenisa. Ubeđen sam da će se u skoro vreme doneti nova pravila u tenisu te da će se ili dići mreža za 10-15 cm. ili smanjiti prostor za servis. Isto kako je to bilo sa podizanjem obruča u košarci. Jer su igraći sve visočiji i snažniji pa je sada poanta na ubitačnim servisima a ne na tehnici prebacivanja mrežice što pretstavlja lepotu tenisa. Danas i neuki "čoban" ako ima dobar servis može da osvoji neki turnir.