POSEBNA PORUKA NARODU U SRBIJI I GRČKOJ: Novak se obratio legendama tenisa, ali i Cicipasu nakon trijumfa

Novosti online

13. 06. 2021. u 20:16

NOVAK Đoković ispisuje istoriju teniske igre, a motivaciju je danas imao i u legendarnim teniserima koji su sa tribina pratili meč protiv Stefanosa Cicipasa.

ПОСЕБНА ПОРУКА НАРОДУ У СРБИЈИ И ГРЧКОЈ: Новак се обратио легендама тениса, али и Циципасу након тријумфа

FOTO: AP/Tanjug

Bjornu Borgu i Džimu Kurijeru je Srbin uputio posebne reči nakon osvajanja trofeja koji mu je upravo u njihovom prisustvu uručen. 

- Za mene je privilegija da budem pored velikih legendi kakve su Bjorn Borg i Džim Kurijer  Vi ste pisali istoriju našeg sporta, počeo je Đoković i nastavio porukom za Stefanosa Cicipasa 

- Želim da kažem o Stefanosu par reči. Znam koliko mu je teško, ovo situacije iz kojih naučiš najviše u karijeri. Znajući njega i njegov tim verujem da će osvojiti dosta turnira u karijeri, rekao je Đoković. 

Novak je poručio da je ispunio svoj san igrajući u Parizu. 

- Ispunio sam san biti ovde. Imati jake bitke u borbi za jedan od najvećih trofeja u našem sportu. Svi grend slem turniri daju snagu da dam sto odsto na terenu. Najveća motivacija je moja porodica koja mi daje podršku. Bez njih ne bih bio ovde. ovo je timski rad. Da, mnogo sam srećan. 

Imao je Novak i posebnu poruku za narod u Srbiji. 

- Ne želim da se ovde zaustavim. Velike pozdrave šaljem ljudima u Srbiji. Mnogo njih je gledalo meč, a mnogo njih bilo je i ovde. Ovo su za mene nezaboravni trenuci. Ovih 48 sati su najbolji period mog života. Hvala i braći i sestri u Grčkoj, mi smo jako bliske zemlje, sa Cicipasom sledi im svetla budućnost, zaključio je Đoković. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)