IZRAZ LICA JELENE ĐOKOVIĆ GOVORI SVE: Drama u završnici prvog seta neizdrživa

Novosti online

13. 06. 2021. u 16:53

PRVO je Cicipas veoma nezgodno pao na levu ruku i moglo je da dođe do ozbiljne povrede. Ipak, pridigao se, ostao prekriven šljakom i tako nastavio da igra taj-brejk.

ИЗРАЗ ЛИЦА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ ГОВОРИ СВЕ: Драма у завршници првог сета неиздржива

FOTO: Printskrin

Poveo je sa čak 5:2 u jednom trenutku i delovalo je da Novak ne može da se vrati, ali kompletan preokret je napravio srpski teniser i stigao do 6:5.

Jedan poen je bio spektakularan kada je Novak otišao do mreže, stigao loptu i jedva je poslao u polje protivnika. "Zaplesala" je na mreži i prešla preko.

Cicipas je tad servirao za opstanak i na svoj drugi servis uspeo da izbori poen, a onda ponovo na drugi servis stigne do prednosti neverovatnim udarcem kom je i Đoković aplaudirao.

Na kraju je na servis Đokovića uspeo da dođe do 8:6 i na taj način osvoji prvi set. Strahovita borba, a u jednom trenutku je kamera bila na Jeleni Đoković i njen izraz lica je dovoljno govorio kakvim uzbuđenjima prisustvujemo u finalu Rolan Garosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata