HVALA ATANASIJEVIĆU: Peruđa se dirljivim rečima oprostila od svog kapitena, koji odlazi u poljski Belhatov

S. K.

25. 04. 2021. u 14:35

HVALA Bato. Ovako počinje današnji tekst na sajtu Peruđe, kojim se italijanski klub dirljivim rečima oprašta od svog kapitena Aleksandra Atanasijevića, koji posle osam godina napušta "đavole" i prelazi u poljski SKRA Belhatov.

ХВАЛА АТАНАСИЈЕВИЋУ: Перуђа се дирљивим речима опростила од свог капитена, који одлази у пољски Белхатов

Foto: Sajt Peruđe

Podsećaju da je priča počela 20. oktobra 2013. i da je završena sinoć, nažalost trećim porazom u finalu plej-ofa sa Lubeom. Ističu da je uvek ostavljao srce na terenu. Podsećaju da je osvojio jedan skudeto, dva italijanska Kupa, tri Superkupa, da je tri puta uzastopno bio najbolji poenter Serije A. Naglašavaju Batine ljudske vrednosti i veliko srce, zbog čega je osvojio sve u Peruđi.

- Želim da se zahvalim svima, navijačima, predsedniku, menadžerima i svim igračima s kojima sam imao priliku da igram u ovih osam godina. Svakako će mi nedostajati dvorana, osećaj koji ona pruža kao nijedna drugu. Nije to kraj o kojem sam sanjao, želeo sam da odem sa trofejem, dali smo sve, ali nismo uspeli. Naši životi se nastavljaju, sigurno će Peruđa i sledeće sezone imati sjajan tim, koji će pokušati da osvoji trofej. Timu želim sve najbolje u budućnosti i sigurno ću uvek biti prvi navijač Peruđe - poručio je Atanasijević.

Ove reči dirnule su sve u klubu, i poželeli su mu sve najbolje. A tekst su završili onako kako su i počeli -

GRAZIE BATA!     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)