MINISTAR UDOVIČIĆ SA NAJBOLJIM SRPSKIM STRELCIMA: Šampionske medalje stvaraju samo timovi, mi smo tu da vam pružimo podršku (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 14:21

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić i danas je bio sa našim sportistima koji su u pripremnom ciklusu za Olimpijski igre u Tokiju.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ СА НАЈБОЉИМ СРПСКИМ СТРЕЛЦИМА: Шампионске медаље стварају само тимови, ми смо ту да вам пружимо подршку (ВИДЕО)

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Najbolji strelci Srbije i ministar razgovarali su direktno i otvoreno o svemu važnom za njih i na strelištu, ali i van njega, kao i o svim budućim planovima i potrebama na putu ka najvišem cilju ovog leta - olimpijskim medaljama za našu Srbiju.

- Šampionske medalje stvaraju samo timovi koji su odlučni i jaki, koji ne staju pred izazovima i veruju da i znaju i mogu da stignu do cilja. Svaki detalj je važan, a neretko i odlučujući i zato smo tu da direktno komuniciramo o svemu i svakodnevno. Naši reprezentativci u streljaštvu su rešeni, motivisani, vredni i posvećeni, a mi smo tu da im pružimo svu moguću podršku, i na terenu, ali i van njega, da kada je najvažnije imaju mirnu ruku i hitac koji pogađa metu - rekao je ministar Udovičić.

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta i kroz nikad veću finansijsku podršku sistemu sporta nastoji da pruži najbolje uslove našim olimpijcima i onima koji se tek bore za osvajanje kvote za Tokio.

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar i lično i neposredno želi da pruži dodadnu motivaciju i podstreh, kao i da prenese i svoje sportsko olimpijsko iskustvo našim sportistima, jer za najsjajnija odličja uslov je tim koji je zajedno svakog dana i u svemu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)