RUSIJA BEZ VEDEHINE: Selektor olimpijskih pobednica Aleksej Aleksejev na turniru u Đeru ne može da računa na rukometašicu CSKA

S. K.

17. 03. 2021. u 14:25

RUSKINjE na kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, koji se igra od petka do nedelje u Đeru dolaze bez jedne od svojih najboljih rukometašica, levog beka Poline Vedehine, koja se povredila u Ligi šampiona protiv Krima. Selektor Aleksej Aleksejev je saopštio spisak od 18 igrača, koja će se za dva mesta koje vode u japansku prestonicu boriti sa Srbijom, Mađarskom i Kazahstanom.

РУСИЈА БЕЗ ВЕДЕХИНЕ: Селектор олимпијских победница Алексеј Алексејев на турниру у Ђеру не може да рачуна на рукометашицу ЦСКА

Foto: Arhiva Novosti

I bez Vedehine Ruskinje su prve favoritkinje, jer u sastavu imaju devet igračica koje su pre pet godine osvojile olimpijsko zlato u Riju.

Na spisku su: Galina Gabisova, Viktorija Kalinina, Ana Sedoikina (golmani), Polina Gorškova, Polina Kuznjecova (leva krila), Julija Managarova, Olga Fomina (desna krila), Anastasija Iljarionova, Ksenije Makejeva (pivotmeni), Ana Vijahireca, Olga Goršenina, Antonina Skorobačenko, Vladlena Bobrovnikova, Ana Sen, Veronika Nitika, Darija Dmitrijeva, Jekaterina Ilina i Valerija Kirdijaševa (bekovi).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri