AMELA TERZIĆ KOD DAVORA ŠTEFANEKA: Sportski savez Srbije ugostio Novopazarce

Novosti online

04. 02. 2021. u 17:27

GOSTI Sportskog saveza Srbije danas su bili novoizabrani predstavnici Sportakog saveza Novog Pazara.

АМЕЛА ТЕРЗИЋ КОД ДАВОРА ШТЕФАНЕКА: Спортски савез Србије угостио Новопазарце

FOTO: SSS

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković su sa predsednicom SSNP Amelom Terzić i generalnim sekretarom Nerminom Zećirovićem razgovarali na temu trenutne situacije u sportu u koji se iz godine u godinu sve više ulaže, infrastruktura napreduje, a broj ideja i manifestacija se povećava.

Sportski savez Novog Pazara i novo rukovodstvo nastavljaju da rade i neguju odlične odnose sa Sportskim savezom Srbije. Ovaj teritorijalni sportski savez uključen je u akcije SSS i organizovao je dve godine zaredom Mali sajam sporta što će se nastaviti i ove godine, akciju "Budi zdrava vežbaj sa nama" sprovodi u kontinuitetu već mesecima, veliku pažnju posvećuju rekreativnom sportu i sportu dece u školama.

Davor Štefanek i Amela Terzić, već poznaju sportske izazove jer su do nedavno i sami takmičili. Sada sa funkcionerskih pozicija nastavljaju da daju dobar primer mladima, pružaju podršku sportistima i svako u svom domenu unapredi sport.

Predsednik Davor Štefanek će sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem uzvratiti posetu i uveriti se u nastavak odlične sportske priče koja traje u Novom Pazaru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili