RUSKINJA PREŽIVELA POŽAR: Lepa gimnastičarka zapalila stan za Božić (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2021. u 15:59

RUSKA gimnastičarka Darija Škurihina, olimpijska, svetska i evropska šampionka jedva je preživela dramu u svom stanu za Božić.

РУСКИЊА ПРЕЖИВЕЛА ПОЖАР: Лепа гимнастичарка запалила стан за Божић (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/ daria_shkurikhina

Naime, ova 30-godišnjakinja je za vreme proslave Božića zapalila sveću koja je pala na pod i napravila požar.

Ono što je dobro u čitvaoj priči je da nema žrtava, ali moglo je da bude katastrofalnih posledica.

Ruski mediji prenose da je sveću oborio neki od Darijinih kućnih ljubimaca, a da ona zbog korona virusa i gubitka čula nije osetila dim u zapaljenom stanu.

Šampionka Olimpijskih igrača u Pekingu 2008. godine je u dnevnoj sobi ostavila upaljenu sveću i samo na kratko otišla do kuhinje - ali kada se vratila imala je šta da vidi.

- Kada sam pogledala, videla sam dim u sobi. Tada nisam mogla ništa više da učinim. Shvatila sam da je veoma glupo ostaviti otvoreni plamen, ali ljudi uče na greškama. Dobro je da niko nije povređen - rekla je Škurihina.

Mnogi su joj zamerili što je na društvenim mrežama podelila slike zapaljenog stana. Ipak, ona je sve ovo prevazišla sa osmehom.

Škurihina je živela u kući u Nižnjem Novgorodu koju je dobila na poklon od bišeg gradonačelnika kao poklon za ostvarenje vrhunskih rezultata.

Sjajna gimnastičarka pored zlatne medalje sa Olimpijskih igara imala tri zlata sa svetskih prvenstva i pet najsjajnijih odličja sa prvenstva Evrope!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili