KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Vaterpolisti Radničkog izborili remi sa Turkoanom

S. K.

12. 11. 2020. u 13:39

BURAN remi u Budimpešti. Vaterpolisti Radničkog su u drugom kolu kvalifikacione grupe B1 za plasman u grupnu fazu Lige šampiona igrali nerešeno sa francuskim Turkoanom – 7:7 (1:3, 3:0, 0:2, 3:2).

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Ватерполисти Радничког изборили реми са Туркоаном

FOTO: KVK Radnički

Kragujevčani, koji su sinoć savladali Sintez iz Kazanja sa 16:14, danas očekuje još jedan težak duel, jer od 17 časova igraju sa španskom Terasom.

Šumadinci su u petak slobodni, a u subotu (19.00) ih očekuje duel sa domaćim OSC. U nedelju će se pobednik grupe B1 boriti sa najboljim iz grupe B2 (Vuljagmeni, Breša ili Oradea) za ulazak u elitu.

Kragujevčani su poveli golom Lukića, ali su Francuzi serijom 3:0 dobili prvu četvrtinu sa 3:1. U drugoj su dominirali naši asovi, koji su uspeli da preokrenu na 4:3. Međutim, igrači Turkoana su u nastavku ponovo nametnuli svoj ritam i početom poslednje četvrtine uspeli da povedu sa 6:4. Puleni Uroša Stevanovića se nisu predavali i golom Stanojevića izborili su 7:7.

Strelci za Radnički bili su: Ukropina 3, Lukić 2, Branković i Stanojević. Kod Francuza jedan pogodak postigao je naš Ranđić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!