Bobanina prerana smrt rastužila je svet: Tuga božija...

Novosti online

22. 06. 2020. u 10:03

Vest o smrti srpske strelkinje Bobane Momčilović Veličković nadvila je tugu i nevericu nad sport. Srpski sportisti su se oprostili od prerano preminule sportiskinje, koja je izgubila bitku sa zdravstvenim komplikacijama posle porođaja. Tuga i neverica je u svakome ko je čuo priču o Bobaninoj sudbini.

Бобанина прерана смрт растужила је свет: Туга божија...

foto: N. Skenderija

"Cimerko moja, zauvek ćeš ostati u mom srcu kao najjači borac, zlatna sportistkinja i divan čovek. Počivaj u miru", napisala je njegna drugarica iz reprezentacije Andrea Arsović.

Bobanin klub SK Partizan napisao je na društvrenim mrežama oproštajnu poruku njihove junakinje.

"Draga Bobana, nema reči koje mogu da pokriju tvoja dela i uspehe koje si postigla kao jedan od najboljih svetskih strelaca. Hvala ti što si podarila ovom svetu deo sebe, hvala ti što si oduvek bila i ostala najdivniji čovek! Hvala legendo za svaku pojedinačnu i ekpinu borbu, svaka tvoja medalja će biti pamćena i slavljena kao i tvoj život! Tvoja dobrota, osmeh, svaki uspeh ćemo svi zauvek pamtiti. Otišla si nam prerano ali si ostala u našim srcima. Počivaj u miru naša sjajna zvezdo, volimo te i svima ćeš nedostajati...", piše u oproštajnoj poruci SK Partizan.

Oglasila se povodom ove tužne vesti i pevačica Jelena Tomašević:

"Tuga božija... Putuj sa anđelima draga Bobana, neka ti je večna slava".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili