ZAKOČ POSLE 20 GODINA SA UŽIČANKAMA: Proslavljeni trener se vratio u "Jedinstvo"

N. J.

24. 05. 2024. u 17:47

Darko Zakoč, proslavljeni odbojkaški trener ponovo je na klupi Odbojkaškog kluba "Jedinstvo" iz Užica, saopštio je ovaj klub.

ЗАКОЧ ПОСЛЕ 20 ГОДИНА СА УЖИЧАНКАМА: Прослављени тренер се вратио у Јединство

Digisport

 Posle 20 godina otkako je stvorio najbolju sportsku generaciju u istoriji grada na Đetinji, osvojivši sa „Jedinstvom“ osam titula, klub je u petak i zvanično promovisao novog – starog trenera.

Zakoč je posle „Jedinstva“ u dva navrata bio selektor reprezentacije, od 1996. do 2001. vodio je nacionalni sastav Jugoslavije, a od 2010. do 2012. selekciju Rumunije. Bio je šampion i sa beogradskim Poštarom, Partizan Vizurom, a u Rumuniji sa Konstancom i Albom. Vodio je još "Paok" i "Rapid". U Blažu je, posle osvojenih pet državnih titula i učešća u tri evropska finala sa Albom proglašen za počasnog građanina.

OK „Jedinstvo“ iz Užica nedavno se posle duge pauze, vratilo u elitni rang takmičenja.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)