ZVEZDA NA KORAK DO PRVE KRUNE: Crveno-bele u prvom meču finala plej-ofa na Banjici savladale Železničar sa 30:28

S. K.

11. 05. 2024. u 20:55

JOŠ jedna pobeda deli rukometašice Crvene zvezde od prve titule prvakinja Srbije u istoriji. Crveno-bele su u prvoj finalnoj utakmici pred 1.500 gledalaca na Banjici savladale Železničar sa 30:28 (15:11). Druga utakmica igra se za nedelju dana u Inđiji, a eventulna majstorica 24.maja u Beogradu.

ЗВЕЗДА НА КОРАК ДО ПРВЕ КРУНЕ: Црвено-беле у првом мечу финала плеј-офа на Бањици савладале Железничар са 30:28

Foto: Profimedia

Samo u uvodni minutima ekipe su bile egal. Predvođene nadahnutom Sarom Garović, koja je proglašena za MVP meča, Beograđanke su se prvo odlepila na 7:5, a potom na 10:6 i 12:7. Gošće su se u prvom delu slabije branile,a nisu bile ni ubojtije u napadu. Valja napomenuti da je na golu Zvezde blistala Gordana Petković.

U nastavku su se u ekipi Saše Boškovića razigrale Teodora Veličković i Aleksandra Stamenić,pa su nekoliko puta imale i plus šest.Zeleno-bele,kod kojih je blistala Nataša Lovrić, su u finišu uspele da se primaknu na minus dva.

Golove za Zvezdu postigle su: Garović 8, Veličković 6, Stamenić 6, Mančić 4, Majkić 4 i Glušica 2. Ne bi trebalo izgubiti iz vida da je Petkovićeva imala 12 odbrana. Pogotke za Železničar postigle su: Lovrić 10, Tabak 4, Agbaba 4, Ignjatović 4, Kocić 3, Obrenović 2, Vujnović 1.

o U razigravanju za treće mesto Jagodina je savladala Medicinar sa 24:23. Drugi meč je za nedelju dana u Šapcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice