VELIKI USPEH SRPSKOG ODBOJKAŠA: Aleksandar Atanasijević pokorio Kinu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2024. u 10:42

Pamtiće po lepom epizodu u Kini srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević. Njegova ovosezonska misija se završila na pobedničkom postolju, pošto je Šangaj postao šampion.

ВЕЛИКИ УСПЕХ СРПСКОГ ОДБОЈКАША: Александар Атанасијевић покорио Кину (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Njegova ekipa je u finalu bila bolja od Pekinga, kluba koji je branio tron. Sva tri meča finalne serija dobila je maksimalnim rezultatom i tako potvrdila da joj je zaista mesto na vrhu.

Ogromne zasluge za povratak titule u klupske vitrine idu na račun Atanasijevića, koji je bio jedan od glavnih igrača tokom cele sezone.

Šangaj je poslednji put bio šampion 2020. godine - to je bila šesta uzastopna titula. Posle je primat preuzeo Peking, ali se sada stvari ponovo vraćaju na staro.

Atanasijević se prvi put u karijeri odlučio da proba nešto drugačije, pošto je do sada igrao u Srbiji, Italiji i Poljskoj. Posle Belhatova, Peruđe, pa još jednom Belhatova, krenuo je put Kine i tamo postao šampion.

Naredne sezone postoji mogućnost da se vrati u Italiju, ali pre toga ga svakako čekaju izazovi u reprezentaciji Srbije.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?