ODBOJKAŠICE JEDINSTVA, ŽELEŽNIČARA I TENTA OBEZBEDILE POLUFINALE: Ub će morati da igra majstoricu

Novosti online

30. 03. 2024. u 15:27

Odbojkašice Jedinstva, Železničara i TENT-a plasirale su se u polufinale Superlige Srbije, dok je Ub izborio majstoricu. Ubedljive pobede odbojkašica videli smo u mečevima Jedinstva protiv Omladinca rezultatom 3:0 (25:12, 25:20, 25:17) i Železničara protiv Sremske Mitrovice rezultatom 3:0 (25:22, 25:18, 25:22), čime su se ove dve pobedničke ekipe plasirale u polufinala Superlige.

ОДБОЈКАШИЦЕ ЈЕДИНСТВА, ЖЕЛЕЖНИЧАРА И ТЕНТА ОБЕЗБЕДИЛЕ ПОЛУФИНАЛЕ: Уб ће морати да игра мајсторицу

FOTO: FIVB

Odbojkašice Ub-a slavile su protiv Crvene zvezde rezuzltatom 3:1 i tako izborio majstoricu. Crveno bele devojke uspele su da se izdignu nakon izgubljena dva seta sa 25:22, 25:19, pa su treći osvojile sa 25:20, ali je onda četvrti set odlučio, igraće se majstorica.

Uzbudljiv meč je jedino bio između ekipa TENT-a i Partizana. Dobile su crno bele prvi set na razliku 27:25, a onda poklekle u drugom, a onda su i treći ubedljivo izgubile 25:13.

Ipak, u četvrtom su uspele da se podignu i osvoje sa 25:18, ali je TENT ipak na kraju bio prejak i sa 16:14 u taj brejku obezbedio sebi mesto u polufinalu.

Majstorica između Uba i Crvene zvezde najverovatnije će se odigrati 1. aprila.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)