SA KADETENOM ZA TOP 12 LIGE EVROPE: Rukometaši Vojvodine večeras u „Slanoj bari“ igraju meč odluke

S. B.

05. 03. 2024. u 11:39

AKO večeras (20.45) u „Slanoj bari“, u meču četvrtog kola top 16 faze Lige Evrope, pobede švajcarski Kadeten sa više od tri gola razlike, rukometaši Vojvodine plasiraće se među 12 najboljih ekipa u tom takmičenju.

СА КАДЕТЕНОМ ЗА ТОП 12 ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Рукометаши Војводине вечерас у „Сланој бари“ играју меч одлуке

S.B.

Za izabranike trofejnog trenera Borisa Rojevića, odnedavno selektora reprezentacije Srbije, večerašnji duel sa Švajcarcima je jedan od najznačajnijih u 75 godina dugoj klupskoj istoriji.

Jer, rukometaši šampiona Srbije imaju šansu da osvoje treće mesto u grupi za top 12 fazu i dvomeč sa čuvenim Berlinom za četvrtinu finala Lige Evrope.

- Za meč odluke dolazi nam rival sa tri-četiri puta većim budžetom od nas, sa 10 reprezentativaca… od kog smo u Šafhauzenu izgubili 24:27. Tamo smo nastupili nekompletni, bez šestorice ključnih igrača, ali i pokazali da umemo da se nosimo sa iskusnim protivnikom. Sada nam se u tim vraćaju Aziz i Vukovljak, igramo na našem terenu, pred našim navijačima… naravno, želja je i nameravamo da prođemo dalje, da napravimo čudo, ali neće biti nimalo lako stići do više od tri gola prednosti nad jakom evropskom ekipom. Nismo kompletni ni potpuno zdravi, ne možemo da računamo na sve, ali je situacija malo bolja. Očekujem da će igrači igrati i preko granice bola i da će navijači osetiti trenutak - kaže trener Rojević.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)