DRUGA ŠANSA U RUMI: Naša ženska juniorska odbojkaška reprezentacija pokušaće u aprilu da se plasira na Evropsko prvenstvo

S. K.

31. 01. 2024. u 19:18

JUNIORSKA ženska odbojkaška repreezentacija Srbije drugu šansu da se plasira na EP od 5. do 17. avgusta u Bugarskoj i Irskoj imaće na kvalifikacionom turniru u Rumu. Naše nade će se od 4. do 6. aprila za odlazak na Šampionat Starog kontinenta boriti sa Rumunijom, Austrijom i Belgijom.

ДРУГА ШАНСА У РУМИ: Наша женска јуниорска одбојкашка репрезентација покушаће у априлу да се пласира на Европско првенство

Foto: Ilustracija

Učešće na šampionatu za devojke do 20 godina izboriće pobednici 5 grupe i četiri najbolje drugoplasirane. Učešće na šampionatu osim domaćina obezbedili su Turska, Švedska, Hrvatska, Poljska i Italija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)