ANĐELKOVIĆ MENJA ĐERONU: Strateg rukometaša Tuluza najozbiljniji kandidat da nasledi španskog stručnjaka na klupi Srbije

Novosti online

18. 01. 2024. u 11:30

RUKOMETAŠI Crne Gore najverovatnije će biti kobni za još jednog selektora Srbije. Pre četiri godine posle duela sa njima sa kormila se povukao Nenad Peruničić, a sada se i te kako zadrmala stolica Tonija Đerone. Španskom stručnjaku ugovor ističe u junu ove godine i najverovatnije više neće voditi "orlove".

АНЂЕЛКОВИЋ МЕЊА ЂЕРОНУ: Стратег рукометаша Тулуза најозбиљнији кандидат да наследи шпанског стручњака на клупи Србије

Foto: Profimedia

Kao najozbiljniji kandidat za novog selektora Srbije pominje se nekadašnji reprezentativac Danijel Anđelković. On se poslednjih godina dokazuje na klupi Tuluza, a već dva puta je bio proglašen za najboljeg trenera prvenstva Francusku. Sa Anđelkovićem u Tuluzu su kapiten Nemanja Ilić, mladi Uroš Mitrović i Vojin Čabrilo, a na leto dolazi Uroš Kojadinović.

Da su u Savezu mnogo očekivali od ovog EP istakla je i predsednica Milena Delić, koja je za sajt RSS između ostalog istakla:

- Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo! Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za SP... Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre.

Moramo i da primetimo da je Đerona za tri i po godine uspeo da oformi A tim, da spremi i naslednike, ali i da je na velikim takmičenjima najuspešniji bio na SP 2023. u Poljskoj, kada je osvojeno 11. mesto. Sada je doživljen fijasko i teško je poverovati da će dobiti novu šansu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave