SRBIJA DOBILA RIVALE NA SVETSKOM PRVENSTVU: Delfini protiv Rumunije za sedmo mesto, a u Dohi...

S. K.

14. 01. 2024. u 21:45

„DELFINI“ večeras nisu saznali samo protivnika u borbi za sedmo mesto na EP u Zagrebu, već i poslednjeg rivala u grupi na SP od 5.do 17.februara u Dohi. Vaterpolisti će u utorak (15.00) šampionat završiti sa Rumunijom, dok je Crna Gora poslednji član grupe B na planetranom skupu u Kataru

СРБИЈА ДОБИЛА РИВАЛЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ: Делфини против Румуније за седмо место, а у Дохи...

miloš vukadinović

Crnogroci će izabranicima Uroša Stevanovića biti drugi protivnik u Dohi, 7.februara. Pre toga, 5.će se sastati sa Japanom, a 9.sa SAD. Podsetimo, u Dohi se dele poslednje četiri karte za odlazak u Pariz na Olimpijske igre. A Srbi i Crnogorci još nisu izvadili francusku vizu.

Inače, Crnogorci su večeras pobedili Rumuniju sa 18:11.

U finalu EP u utorak (20.15) sastaće se Hrvatska i Španija. Ekipa koja osvoji titulu plasiraće se u Pariz, dok će poraženi vizu tražiti u Dohi. Pariz nije obezbedila ni Italija, koja će se u meču za bronzu sastati sa Mađarskom. Danas je u polufinalu Španija pobedila Italiju sa 7:4, a Hrvatska Mađarsku sa 11:8.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)