JAGODINKE OSVOJILE „SVESRPSKI KUP“: Rukometašicama ŽORK sva četiri trofeja (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

25. 12. 2023. u 13:58

POBEDOM nad Borcem iz Banja Luke (Republika Srpska) 27:26 (12:12) u Lazarevcu, rukometašice Jagodine osvojile su drugi put „Svesrpski kup“ i završile su na veličanstven način 2023. godinu sa osvojena četiri trofeja.

ЈАГОДИНКЕ ОСВОЈИЛЕ „СВЕСРПСКИ КУП“: Рукометашицама ЖОРК сва четири трофеја (ФОТО)

Foto: RSS

 Rečnikom tenisera, ove sjajne sportistkinje su uspele da osvoje  "kalendarski slem" jer su već pobedile na Kupu Srbije, nacionalnom prvenstvu i Superkupu.

 Najefikasnija igračica u Lazarevcu bila je Srna Sukur sa osam postignutih golova, dok je odlučujući pogodak u poslednjim sekundama utakmice postigla Ivana Anđušić.

Ovo je 16. trofej u vitrinama Jagodinki, a četrnaesti u proteklih pet godina. Sva četiri trofeja ŽORK je već uspeo da osvoji 2021. godine, tako da su rukometašice sada ponovile taj veliki uspeh i odbranile epitet najbolje srpske ekipe u ženskom rukometu koji ponosno nose u jakoj konkurenciji već duži niz godina. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)