SRBIJA SJAJNA NA KUPU U BUDIMPEŠTI: Karatisti osvojili 37 medalja, čak 15 dolazi u Kruševac (FOTO, VIDEO)

S.BABOVIĆ

22. 10. 2023. u 19:28

ČAK 37 medalja osvojio je srpski državni tim na upravo završenom Evropskom karate kupu u Budimpešti, a među njima je 15 osvajača odličjaiz Kruševca.

СРБИЈА СЈАЈНА НА КУПУ У БУДИМПЕШТИ: Каратисти освојили 37 медаља, чак 15 долази у Крушевац (ФОТО, ВИДЕО)

Karate klub Krusevac

Naši reprezentativci briljirali su u svim uzrasnim kategorijama na JKA HUNGARIAN OPEN 2023. U Karate klubu Kruševac napominju da su njihovi takmičari od 15 medalja osvojili sedam zlata, pet srebrnih i tri bronzane medalje.

Po dva zlata osvojili su Milena Simić i Đorđe Nedeljković, zlatni su bili i Joakim Bonić, Helena Pavlović, Lazar Simić, Laura Isidorović i Kristina Đorđević. Ana Stamenković osvojila je dve srebrne medalje,a drugo mesto izborili su i Veljko Stanojlović, Petra Đurić i Lazar Simić. Bronzana odličja osvojili su Petra Đurić, Veljko Stanojlović i Helena Pavlović.

Kruševački karatisti nedavno su uspešno nastupali i na Svetskom prvenstvu iz Portugalije. Šta je formula njihovog uspeha, možete pročitati OVDE.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!