ONI HRABRI, A MI DEZORIJENTISANI: Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić od srca čestitao igračima Vojvodine na trijumfu u Superkupu

Novosti online

13. 10. 2023. u 11:40

ODBOJKAŠI Partizana nisu uspeli da odbrane prvi od tri trofeja u novoj sezoni. Crno-beli su u finalu Superkupa u Kruševcu izgubili od Vojvodina sa 3:1. Poraz od ljutog rivala izazvao je i divljenje kod stratega šampiona Bojana Janića, koji je i sinoć dokazao da je pravi sportsmen.

ОНИ ХРАБРИ, А МИ ДЕЗОРИЈЕНТИСАНИ: Тренер одбојкаша Партизана Бојан Јанић од срца честитао играчима Војводине на тријумфу у Суперкупу

FOTO: M. Vukadinović

- Čestitam im od srca. Možda kao trener Partizana ovako ne bih trebalo da pričam... Mladi momci, hrabri, naravno i greške, mi smo im objektivno pomogli mnogo, što ne umanjuju njihovu veliku pobedu. Čestitam im od srca, pokazali su da će ove sezone biti veoma neugodan protivnik - ističe za sajt OSS kormilar crno-belih Bojan Janić.

Trofejni stručnjak nijednog trenutka nije pobegao od svoje odgovornosti:

- Uvek sam govorio da je svaki poraz moj. I u ovom slučaju jeste. Ali mislim da je problem psihološke prirode. Znate svi kakva je bila prošla sezona, osvojili smo sva tri trofeja, mislili su da će biti bez problema. Ali nema neke šanse, nisu ni blizu tog nivoa. Nadam se da je ovo jako dobra opomena, mora svaki trening da bude na krv i nož, a ne ovako dezorijentisano, izgubljeno. Odigrali smo jako slabo, moramo da nađemo razloga i da radimo jače i bolje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!