DRUGA POBEDA U LIGI ŠAMPIONA: Vaterpolisti Novog Beograda bolji od Breše

Tanjug

06. 10. 2023. u 22:16

VATERPOLIST Novog Beograda zabeležili su drugu pobedu u Ligi šampiona pošto su u derbiju drugog kola grupe A na gostovanju u Italiji savladali Brešu rezultatom 13:8.

ДРУГА ПОБЕДА У ЛИГИ ШАМПИОНА: Ватерполисти Новог Београда бољи од Бреше

FOTO: M. Vukadinović

Ekipa trenera Živka Gocića odlično je počela meč i povela sa 3:0, ali su domaći ubrzo uhvatili ritam i u drugoj četvrtini uspostavili ravnotežu. Breša je početkom trećeg perioda golom Stefana Gerata uspela da izjednači na 8:8, ali to je bilo sve od italijanskog predstavnika u ovom meču.

Od tog momenta Novi Beograd je zaigrao izvanredno u odbrani i u potpunosti zatvorio prilaze svom golu. Do kraja trećeg kvartala šampion Srbije je stekao minimalnu prednost, a u poslednjoj četvrtini vrlo efikasnom igrom uspeo da dođe i do ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Novobeograđana bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos i Filip Filipović.

U drugom meču A grupe, Sabadelj je je bio bolji od Steaue - 11:8. U narednom kolu, koje je na programu 17. oktobra, Novi Beograd dočekuje upravo španski Sabadelj. 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave