KRAJ ZA CRNO-BELE: Vaterpolisti Partizana se pobedom protiv Duizburga oprostili od Evrokupa

Novosti online

24. 09. 2023. u 14:57

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u narednu fazu takmičenja u Evrokupu, pošto je osvojio treće mesto u grupi F kvalifikacija, koja je odigrana u Duizburgu.

КРАЈ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа

Foto: VK Partizan

Partizan je danas u poslednjem kolu grupe F pobedio Duizburg 14:11 (3:5, 5:1, 3:1, 3:4). Najefikasniji u ekipi Partizan bio je Vuk Drašković sa pet golova. U timu Duizburga se istakao Lukas Kupers sa četiri gola. Telimar je pobedio Savonu 12:10.

Prvo mesto na tabeli grupe F osvojila je ekipa Telimar iz Palerma sa 10 bodova, dok je Savona druga sa devet. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Partizan je treći sa osam bodova, dok je Sete  četvrti sa tri. Duizburg je poslednji bez bodova.

Vaterpolisti Radničkog poraženi su danas u Rijeci od ekipe Oradee 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0) u grupi D kvalifikacija za Evrokup. Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Luka Pljevančić sa tri gola. U redovima Oradee najbolji su bili Filip Gardašević i Vlad Gabrijel Dragomiresku sa po dva gola.

Prvo mesto osvojilo je Primorje sa devet bodova, dok je Solaris drugi sa šest. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Oradea je treća sa tri, dok je Radnički poslednji bez bodova.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024